Despre noiGRAPHIS ADVERTISING

Noi colorăm afacerea ta !

De la idee la proiect. Soluţii inovative pentru imaginea afacerii tale!

Cu o experienţă de peste 24 de ani în domeniul publiciţăţii facem faţă oricarei provocari. De la procese de creaţie şi producţie publicitară până la cele mai creative şi eficiente soluţii la noi veţi găsi mereu toate modalitaţile necesare pentru serviciile de publicitate şi promovare. Indiferent că vorbim despre decorarea sediului tău, personalizarea produselor tale sau a maşinii de care te foloseşti pentru afacerea ta, o imagine bine gândită cât şi folosirea unor produse de calitate este esenţială pentru a aduce un plus afacerii tale. Pentru că deţinem utilaje de ultima generaţie pentru producţia publicitară, preţul pe care îl putem oferi este unul competitiv. Astfel rezultatele nu au întarziat să apară, acestea se reflectă prin portofoliu clienţilor cu care am cooperat până în prezent şi prin proiectele pe care le-am creionat de fiecare dată când a venit vorba de o noua colaborare. Pe lângă serviciile de bază puse la dispoziţie de agenţia noastră, vă mai oferim unicitate, alimentată de multă imaginaţie, precizie, punctualitate în ceea ce priveşte deadlineul şi încredere pentru ca proiectul dumneavoastră să atingă targetul şi aşteptările impuse.

1200

Realizari

1000

Clienti multumiti

BUN VENIT

Graphis Advertising

Ati intrat pe taramul viselor devenite realitate si al creativitatii! Suntem siguri ca unul dintre serviciile de mai jos va fi exact ce cautati, astfel incat putem avea o colaborare fructuoasa. Daca sunteti gata sa batem palma sau vreti doar sa ne mai adresati cateva intrebari, ne gasiti aici

Servicii oferite

Iţi oferim o gamă largă de servicii: Mobilier Insule Mall, Amenajări magazine, Standuri expoziţionale, Mobilier decorativ, Display-uri rotative, Stative plexiglas, Casete luminoase, Litere volumetrice, Decoruri TV şi teatru, Proiectare arhitectură, Banner-up, Panouri publicitare, Decorări auto, faţade, pereţi cortină, incinte, Printuri policromie, Display cu led, Forme din polistiren, Sisteme de afişare, Fotografie profesională, Wall art, Tablouri canvas, Totemuri, Litere cu becuri, Semnalistică (panouri, litere spaţiale, neon cu gaz special), Studii de identitate grafică, Decoraţiuni de interior şi exterior, Printuri de mari dimensiuni (banner/autocolant policromie).


SERVICII OFERITE

Contactează-ne acum

- Mobilier Insule Mall,
- Amenajări magazine,
- Standuri expoziţionale,
- Mobilier decorativ
- Display-uri rotative,
- Stative plexiglas,
- Casete luminoase,
- Litere volumetrice,
- Decoruri TV şi teatru,
- Proiectare arhitectură,
- Decorări auto, faţade, pereţi cortină, incinte,
- Printuri policromie,
- Display cu led,
- Forme din polistiren,
- Fotografie profesională,
- Wall art,
- Tablouri canvas,
- Totemuri,
- Litere cu becuri,
- Semnalistică (panouri, litere spaţiale, neon cu gaz special),
- Studii de identitate grafică,
- Decoraţiuni de interior şi exterior,
- Printuri de mari dimensiuni, banner/autocolant policromie,
  • Creativitate90%
  • Design96%
  • Profesionalism100%
  • Experienta80%
Call Now Button