Mulți cred că deținerea unei săli de fitness într-o zonă cu trafic mare este cheia succesului în aceasta afacere. Alții spun că au cei mai buni instructori din oraș și nu mai contează cum arată sala. Total greșit. Locația, instructorii și echipamentele sunt printre cele mai importante aspecte dintr-o sală de fitness, dar nu singurele.
Partea de amenajare a sălii nu e deloc ușoară. Dar, dacă ții cont de câteva aspecte esențiale, vei reuși să faci dintr-o sală de fitness un loc plăcut, în care îți dorești să petreci cât mai mult timp. Nu trebuie să aglomerezi sala cu accesorii ca să o faci interesantă, ba din contră, trebuie să folosești eficient spațiul și să îți organizezi lucrurile pe categorii. De exemplu, cum crezi că arată mai bine ganterele într-o sală? Aliniate lângă perete, sau pe un suport de gantere? Toate accesoriile: discuri, bare, saltele, mingi, steppere și altele, vor arăta mult mai bine dacă vor fi așezate pe suporturi decât dacă vor fi împrăștiate prin sală. Amenazează-ți sala ținând cont de dispunerea aparatelor și ergonomia întregului spațiu.
Clientul, atunci când intră prima dată într-o sală de fitness, își formează o opinie despre ceea ce vede. Lumina, oglinzile și jocul de culori pot fi un avantaj pentru cei care știu să le îmbine, corect, într-o sală de fitness. Totul depinde ce vrei să transmiți prin acel design: senzația de ”acasă” sau senzația de extravaganță/ lux?
Noi propunem o amenajare vesela, motivationala, cu litere din polistiren pe pereti si
stickers tip wall art.
sursa : fitlife.ro

GRAPHIS ADVERTISING
Str. Inclinata nr.1-3
intersectie cu
Sos. Viilor, in incinta
Fabricii Carmen
Sector 5, Bucuresti
T: 021 332 13 11
F: 021 332 13 12
M: 0722 316 594 (daliana pacuraru)
office@graphis.ro
daliana@graphis.ro
www.graphis.ro
www.graphis-advertising.ro

Call Now Button