Foliile pentru colantarea auto se folosesc în funcție de anumite caracteristici. Pentru suprafețe drepte se folosește folia ORACAL 651 sau folia de print ORAJET 3651, însă pentru suprafețe curbate este necesar să se folosească foliile CAST și PREMIUM CAST, deoarece aceste folii au o elasticitate aparte, care permite o colantare ușoară și de succes.

Pentru colantări integrale se recomandă folosirea seriilor Oracal 970, Oracal 975 și folia de print Orajet 3951. Seria Oracal 970 este ideală pentru colantarea auto integrală deoarece are o lățime de 1.520 mm, caracteristică ce permite înfolierea dintr-o bucată a suprafețelor de mari dimensiuni, precum capota. Adezivul este repoziţionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe bază de solvent, folia îndepărtându-se uşor, chiar şi după o perioadă îndelungată de timp.

Pentru colantarea integrală a mașinii cu o folie de print, se folosește folia Orajet 3951. Această folie este disponibilă în variantă albă și transparentă, cu suprafață lucioasă, și este imprimabilă cu printere de mare format, care utilizează cerneluri pe bază de solvent. De asemenea, se folosește cu succes pentru aplicaţiile auto, acolo unde se doreşte cea mai mare durabilitate.

SURSA : http://www.universign.ro/2011/06/ce-trebuie-sa-cunoasteti-despre-o-colantare-auto-de-succes/

Decoram masini, motociclete ,
colantari auto camuflaj, carbon, tunning
vitrine, casete luminoase. pereti (wall art tapet )
litere volumetrice,
mobilier etc

Proiectare/executie :
GRAPHIS ADVERTISING
Str. Inclinata nr.1-3
Sos. Viilor, in incinta
Fabricii Carmen
Sector 5, Bucuresti
T: 021 332 13 11
F: 021 332 13 12
M: 0722 316 594
office@graphis

Home


http://www.graphis-advertising.ro/

Call Now Button